FiEdu 2018

Este un eveniment non-profit, creativ si accesibil, care incurajeaza si sustine colaborarea la nivel national si international.

SuperTeach 2018

Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a le oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație.

Scoli curate

"Școli curate - pentru unități de învățământ bine guvernate, transparente și finanțate corespunzător" a lansat două instrumente: ghidul monitorilor pentru buna guvernare a școlilor și liceelor și aplicația Check my school

Fenomenul Braila

Nota medie pe școală la evaluarea națională este ridicată artificial de o prezență redusă a elevilor de clasa a 8-a la testări – ca urmare a unei „selecții” impuse la nivel de clasă, management al școlii sau inspectorat școlar

Studiu IRSE

Analiza unităților de învățământ în situație de risc maxim educațional (2016-2017), unde indicatorii urmăriți au fost: abandonul școlar, calificarea cadrelor didactice, procentul elevilor care se prezintă la Evaluarea Națională, la care se adăugă gradul de marginalizare al localității – Raport prezentat de asociatia Human Catalyst

Programul scoală după scoală

În situația în care unul din doi copii trăiește în sărăcie, iar participarea la un program de afterschool gratuit ar reduce considerabil rata abandonului școlar, cerem finanțarea programului SDS de la bugetul de stat, începând cu cei mai vulnerabili dintre copii.

Dezbatere planuri cadru liceu

Dezbatere națională asupra noilor planuri cadru pentru liceu – Bucuresti – 25 ianuarie 2018

Facebook Community Leadership

Intalnire Facebook Community Leadership Circles Bucuresti - 30 septembrie 2018.Scopul Facebook Community Leadership este de a construi comunități puternice online și offline, prin schimbul de idei și prin organizarea unor proiecte comune.

Facebook Communities Day

Facebook Communities Day – Bucuresti – o noimbrie 2018 Pentru munca și dedicarea liderilor de comunitati, Facebook a decis să organizeze în întreaga regiune evenimente locale, numite Communities Days.

Serban Iosifescu

Cum influențeaza evaluarea profesorilor calitatea educației? Cum schimbă noile tehnologii inteligența artificială rolul profesorului? Cum devin profesorii campionii schimbării în educație?

Educatia pentru dezvoltare durabila

Dezbatere publică pe tema educaţiei durabile din perspectiva invatarii pentru viata. Moderator Paloma Petrescu

Sharing is caring