Sondaje

Cum considerați ca ar trebui sa înceapă scoala la 14 septembrie?

Aug – 2020

Își doresc părinții școală online? Sau doresc ca școala să înceapă în format clasic, în sala de clasă? Sau poate în sistem hibrid?

56 % dintre respondenți NU își doresc că de 14 septembrie școala să înceapă fizic, în sala de clasa. 

Școala online chiar este online?

Mai – 2020 

În spațiul public, în această perioadă, avem două discursuri antagonice despre școala online, unul al autorităților, iar celălalt al parintilor.

Astfel că, grupul civic “Părinții cer schimbare”, împreună cu părinți ai elevilor din colegiul Național “George Coșbuc“, au inițiat o analiza pentru a afla, „la firul ierbii”, cum au decurs lucrurile.

Analiza măsurilor propuse de ministerul Educației, data fiind criza provocată de COVID-19

Apr – 2020 

Grupul civic „Părinții cer schimbare” a făcut o analiză online a măsurilor propuse de către ministerul Educației la data de 7 aprilie 2020 , dată fiind criza provocată de Coronavirus, iar rezultatul analizei este prezentat mai jos.

Care credeti ca este cea mai buna solutie pentru finalizarea anului scolar 2019 – 2020?

Mart – 2020

Care credeti ca este cea mai buna solutie pentru finalizarea anului scolar 2019 – 2020, in conditiile in care in iunie/iulie suntem in continuare in carantina?

Repartizarea profesorilor prin tragere la sorți

Feb – 2020 

Cum vi se pare propunerea ca elevii si profesorii de la pregatitoare sa fie repartizați pe clase prin tragere la sorți?

Comisia de tăiat hârtii

Nov – 2019

Asociația Human Catalyst, împreună cu Grupul Civic Părinții cer schimbare, salută inițiativa lansată recent de către Ministerului Educației și Cercetării și vin în sprijinul “Comisiei de tăiat hârtii”, lansând invitația de a propune acele documente considerate inutile.

 

Temele pentru acasă – consultare natională

Nov – 2017

Analiza se bazează pe date colectate în cadrul unui demers de consultare publică inițiat de Ministerul Educației Naționale privind temele pentru acasă ale elevilor.

 

 
Sharing is caring!