You are currently viewing Learn english – British council

Learn english – British council

British Council este organizația internațională a Marii Britanii pentru relații culturale și oportunități educaționale.

În România sunt prezenți din anul 1938. În fiecare an, colaboreaza cu mii de studenți, profesori, decidenți, academicieni, cercetători, oameni de creație și antreprenori din România. 

Ofera cursuri de limba engleză celor interesați de învățarea sau îmbunătățirea abilităților de engleză, fie ea generală sau pentru scopuri specifice (de afaceri, financiară, legală etc), cursuri de pregătire pentru certificatele britanice de limbă engleză, IELTS și Cambridge, precum și cursuri dedicate mediului de afaceri.

De asemenea, ajută profesorii să își dezvolte abilitățile de predare prin seminarii de pregătire și prin oferirea accesului la o multitudine de resurse globale.

În România, administreaza certificatele de limba engleză – IELTS și Cambridge, testul APTIS pentru organizații – stabilește nivelul cunoștințelor de engleză al angajaților sau al studenților, precum și o varietate de examinări profesionale și universitare.

Pe site gasiti multe resurse de învățare, povești, jocuri de vocabular, gramatică. Există, de asemenea, și varianta pentru adolescenți.

Link: