You are currently viewing Lecții de biologie și chimie pentru gimnaziu

Lecții de biologie și chimie pentru gimnaziu

Site-ul „Lecții de biologie și chimie pentru gimnaziu”, adresat în primul rând elevilor dar și profesorilor de specialitate, se dorește a fi ”o gură de oxigen” pentru predarea și învățarea mai ușoară a Biologiei și Chimiei.

La secțiunea ”Lecții de Biologie pe ramuri”, sunt postate materiale de botanică, zoologie și anatomie utilizate în trecut la clasele a V-a, a VI-a și a VII-a. Sunt postate schițe pdf  ce acoperă toate conținuturile prevăzute de programa școlară.

La clasele a V-a, a VI-a și a VII-a sunt disponibile și suporturi ppsx pentru majoritatea lecțiilor. De asemenea, la fiecare clasă sunt postate linkuri către versiunile digitale ale tuturor manualelor de Biologie aflate în vigoare. Testele de evaluare sunt realizate cu aplicația Google Forms, fiind disponibile pentru toate unitățile de învățate la clasa a V-a și parțial la clasele VI – VIII. 

La secțiunea ”Lecții de Chimie”, la clasele a VII-a și a VIII-a sunt postate schițe pdf ale tuturor lecțiilor ce acoperă conținuturile prevăzute de programa școlară.

La clasa a VII-a este publicat un suport ppsx ce acoperă aproape toate lecțiile precum   și un laborator virtual ppsx ce cuprinde un set de 15 experimente iar la clasa a VIII-a un laborator virtual ce acoperă unitățile de învățare dedicate diferitelor tipuri de reacții chimice.

La fiecare clasă sunt postate și link-uri către versiunile digitale ale tuturor manualelor de de Chimie aflate în vigoare. Testele de evaluare sunt realizate cu aplicația Google Forms fiind disponibile doar pentru o parte din unitățile de învățare la ambele clase.

Link:

https://lectiigimnaziubiologiechimie.com/

Lasă un răspuns