Evenimente

Școli curate Constanța – nov 2018

scoli-curate

„Școli Curate” reprezintă o inițiativă care a introdus în România o nouă abordare în lupta împotriva corupției în ceea ce privește alocarea, accesarea și utilizarea resurselor publice în sistemul de învățământ preuniversitar. Prin acest proiect, se urmărește contribuția la modernizarea învățământului prin asigurarea unei finanțări transparente și adecvate pentru școlile și liceele din întreaga țară.

Proiectul își propune să încurajeze elevii și părinții să fie proactivi în viața comunității educaționale la nivel școlar și local, sesizând problemele existente și participând la găsirea soluțiilor.

În cadrul acestui proiect se dorește incurajarea elevilor și părinților să fie proactivi în viața comunității educaționale la nivel școlar și local, sesizând problemele existente și participând la găsirea soluțiilor.

Evenimentul „Şcoli curate – pentru unităţi de învăţământ bine guvernate, transparente şi finanţate corespunzător“ a avut loc vineri, 2 noiembrie 2018, la ora 12.30, la Sala Senatului – Universitatea Ovidius din Constanţa, sediul din Aleea Universităţii nr.1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *