Evenimente

Școli curate Constanța – nov 2018

scoli-curate

Școli Curate este inițiativa prin s-a lansat în România un nou mod de a combate corupția în ceea ce privește alocarea, accesarea și cheltuirea resurselor publice în învățământul preuniversitar. Concret, prin acest proiect se dorește a se pune umărul la modernizarea educației printr-o finanțare transparentă și adecvată a școlilor și liceelor din întreaga țară. 

Proiect își propune să încurajeze elevii și părinții să fie proactivi în viața comunității educaționale la nivel școlar și local, sesizând problemele existente și participând la găsirea soluțiilor.

În cadrul acestui proiect dorim să încurajăm elevii și părinții să fie proactivi în viața comunității educaționale la nivel școlar și local, sesizând problemele existente și participând la găsirea soluțiilor.

Evenimentul „Şcoli curate – pentru unităţi de învăţământ bine guvernate, transparente şi finanţate corespunzător“ a avut loc vineri, 2 noiembrie 2018, la ora 12.30, la Sala Senatului – Universitatea Ovidius din Constanţa, sediul din Aleea Universităţii nr.1.

Școli curate pentru unități de învățământ transparente și finanțate corespunzător - partea II

Publicată de Parintii cer schimbare pe Vineri, 2 noiembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *