Evenimente

SuperTeach Constanța 2018

SuperTeach

SuperTeach a fost creat pentru a stimula descoperirea și dezvoltarea măreției, a talentului și potențialului în fiecare copil și a plecat de la ideea de transformare a mediului educațional astfel încât acest scop să fie atins plecând chiar de la motorul care dă viață acestui sistem: profesorii.

Proiectul SuperTeach stimulează dorința profesorilor de a fi cei care inițiază și construiesc această schimbare printr-un proces în trei pași:

  1. Conferințele SuperTeach – organizate în marile orașe din țară, cu durata de o zi. Aici, profesorii intră în contact cu antreprenori, oameni de business și alte cadre didactice care au aplicat cu succes metode inovatoare de predare și de la care își pot lua doza necesară de inspirație.
  2. program al Institutului Arbinger, lider mondial în schimbarea mentalităților, și care, în premieră mondială, este implementat la nivelul unui sistem educațional național. În România, este susținut de Institutul Dezvoltării Personale (IDP), fiind un curs certificat, în urma căruia profesorii participanți vor obține acreditare. Ulterior, ei pot parcurge și modulul Formare de Formatori, care le oferă oportunitatea de a deveni traineri pentru alți profesori interesați de program. Programul de formare pentru profesori este complet GRATUIT.
  3. Profesorii-formatori SuperTeach creează comunități locale de profesori cu mentalitate deschisă, motivați și pasionați de ceea ce fac, și devin factor de schimbare pentru colegii lor și pentru comunitatea în care trăiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *