SuperTeach

SuperTeach Constanța 2018

SuperTeach a fost creat pentru a stimula descoperirea și dezvoltarea măreției, a talentului și potențialului în fiecare copil și a plecat de la ideea de transformare a mediului educațional astfel încât acest scop să fie atins plecând chiar de la motorul care dă viață acestui sistem: profesorii.

Proiectul SuperTeach stimulează dorința profesorilor de a fi cei care inițiază și construiesc această schimbare printr-un proces în trei pași:

  1. Conferințele SuperTeach – organizate în marile orașe din țară, cu durata de o zi. Aici, profesorii intră în contact cu antreprenori, oameni de business și alte cadre didactice care au aplicat cu succes metode inovatoare de predare și de la care își pot lua doza necesară de inspirație.
  2. program al Institutului Arbinger, lider mondial în schimbarea mentalităților, și care, în premieră mondială, este implementat la nivelul unui sistem educațional național. În România, este susținut de Institutul Dezvoltării Personale (IDP), fiind un curs certificat, în urma căruia profesorii participanți vor obține acreditare. Ulterior, ei pot parcurge și modulul Formare de Formatori, care le oferă oportunitatea de a deveni traineri pentru alți profesori interesați de program. Programul de formare pentru profesori este complet GRATUIT.
  3. Profesorii-formatori SuperTeach creează comunități locale de profesori cu mentalitate deschisă, motivați și pasionați de ceea ce fac, și devin factor de schimbare pentru colegii lor și pentru comunitatea în care trăiesc.

Deschidere SuperTeach Constanța 2018

Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a le oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație.

SuperTeach Claudia Chiru

Claudia Chiru ne povesteste despre creativitatea in scoli si cum putem face trecerea de la a preda la a avea rol de facilitator in clasa

SuperTeach Elena Lotrean

Evaluarea sistemul educațional românesc prin realizarea unei radiografii asupra formarii cadrelor didactice, nivelulului de digitalizare, profilul absolventului de liceu, incluziunea.

SuperTeach Sumanaru Lili

Sumănaru Lili – invatatoare in Constanta ne povesteste cum este pentru ea sa lucreze cu elevi care vin din medii defavorizate si au nevoie de sustinerea scolii.

SuperTeach Gheorghe Cristina

Gheorghe Cristina – Fondator Scoala Varlaam Mitropolitul din Iași vorbeste despre „Cum cream comunitati de oameni cu mentalitate deschisa? Cum va arata piata muncii in 2040?”

Andrada Sorca si Lucian Oprea

SuperTeach – Lucian Oprea vede în „adolescenții de azi” parteneri de dialog, puști care, dacă simt că sunt ascultați și sunt tratați cu sinceritate, e foarte posibil să fie deschiși.
Andrada Sorca crede în puterea educației de a forma și transforma lumea.