parintiicerschimbare@gmail.com
demisia ecaterina andronescu
mai 2019
Demisia, Ecaterina Andronescu

Sistemul nostru de învăţământ a suferit deja prea multe modificări făcute la întâmplare şi rezultatele se văd. Milioane de elevi, profesori şi părinţi sunt bulversaţi. Avem nevoie, în primul rând, de stabilitate şi de predictibilitate – condiţii esenţiale pentru crearea unui mediu propice învăţării în şcolile noastre.

educatia ne uneste
apr 2019
Educația ne unește - dezbatere națională

Că urmare a apelului Ministerului Educației la dezbatere publică pe tema viziunii asupra educaţiei lansate pe 29 martie 2019, sub numele de Educaţia ne uneşte, transmitem punctul de vedere al grupului de iniţiativă civică Părinţii Cer Schimbare.

transperenta cheltuieli
feb 2019
În școală, transparență decizională nu este o materie opțională

Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice din oficiu sursele financiare, bugetul şi bilanţul contabil, regulamentul de ordine interioară, componenţa și hotărârile consilului de administrație.

stop-manualului-sport
iul 2017
Stop manualului de sport!

Medicii specialiști deja atrag atenția asupra sarcinii zilnice suportate de elevi, care, după cum demonstează studiile științifice de specialitate, deformează colana vertebrală aflată în plină dezvoltare la vârsta gimnaziului și cauzează alte diverse probleme ireversibile de sănătate, copiilor noștri.

scrisoare minister
sept 2017
Părinţii cer ministerului o poziţie oficială

Părinţii cer ministerului o poziţie oficială în privinţa profesorului care a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 12 ani

educatie de 10
feb 2016
Educație de nota 10

Un sistem educațional civilizat impune acordul tuturor părților implicate: elevul (beneficiarul principal), cadrul didactic, părinții și angajatorii. Cu toții ne dorim schimbare, societatea are nevoie de schimbare. 

Like
Sharing is caring
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Close Menu