Psihologie

Violenta la copii. De ce sunt violenti copiii?

violenta la copii

Copilul tau are accese de violenta si nu stii cum sa rezolvi? Copilul tau este victima unor acte de violenta din partea altor copii?

Astazi vom vorbi despre violenta si agresivitate, tot mai des intalnite in societatea noastra, la toate nivelurile. Si, deoarece, subiectul este complex si necesita o atentie sporita, doresc sa ne axam azi pe agresivitatea/violenta la copii, urmand ca intr-o transmisiune viitoare sa abordam si violenta adultului asupra copilului.

Violența pare să fie în mare parte o ” unealtă” utilizată în disciplină . World Vision a condus o cercetare cu un rezultat izbitor: 91% dintre participanții studiului au utilizat violență în interacțiunile cu copiii.

Invitat special: psiholog clinician Dr. Sandra O’Connor care a avut amabilitatea sa ne dea niste lamuriri care ne pot ajuta in astfel de situatii.

(Studii universitare – psihologie generală; Masterat- psihologie clinică; PhD- medicină comportamentală și psihologia sănătății; Membru A.P.A. (Asociația Americană a Psihologilor); Membru al A.P.T. Michigan (Asociația Terapiei prin Joacă); Cercetator colaborator departamentul de neuropsihologie WSU.); Presedinte Asociatia Outreach.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *